Tilausehdot ja -ohjeet

Voimassa 1.1.2016 alkaen

Verkkokauppa ja yleiset ehdot

MATKANAIKA (Y-tunnus 2645349-7) myy matkaluentoja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Matkaluentojen hinnat verkossa (live ja tallenne) eivät sisällä arvonlisäveroa (AVL 3§) . Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Matkanaika tarjoaa myös räätälöityjä matkaluentoja ryhmille, yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille. Yhteydenotot sähköpostilla: info@matkanaika.fi tai yhteydenottolomakkeella (www.matkanaika.fi- sivustolla) tai soittamalla 050 300 68 69 (ma-su klo 10-18).

Matkaluennot on tehty yksityishenkilöiden henkilökohtaiseen käyttöön. Luentojen luovuttaminen, kopioiminen ja julkaiseminen blogissa tai muussa sähköisessä mediassa yms. sekä osittainenkin kopioiminen on ehdottomasti kielletty.

Ostaminen

Matkaluennot verkossa (LIVE ja TALLENNE) ostetaan Holvin verkkokaupan ja pankkipalvelun suojatulla sivustolla. Matkaluento siirretään ostoskoriin ja maksetaan kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn ja luentoihin liittyvän tietojen ja materiaalin lähettämiseen. Tilatessasi Holvin verkkokaupasta ja pankkipalvelusta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin sopimus- ja tilausehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Matkaluennot verkossa (LIVE ja TALLENNE) maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu turvallisesti Holvin suojatulla sivustolla. Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, LähiTapiola, Handelsbanken, S-Pankki, Visa, MasterCard, Diners Club, Discover ja JCB.

Maksupalvelutarjoaja

Maksupalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Holvi Payment Services Oy. Holvi Payment Services Oy on suomalainen yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Holvi® on Holvi Payment Services Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. Holvi Payment Services Ltd, Tehtaankatu 27 29 A 6, 00150 Helsinki Finland, yhteydenotot sähköpostitse: https://support.holvi.com, puhelin: (FI/EN) +358 75 325 2935 / (DE) +43 720 116270
Yritystunnus: FI21937564 Rekisteröity Suomen patentti- ja rekisterihallitukselle rekisterinumerolla 2193756-4.
Holvi toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja eri luottolaitosten kanssa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Maksettuasi matkaluennon palaat automaattisesti Holvi -verkkokaupaan. Jos selaimesi ei kuitenkaan palaa automaattisesti, niin klikkaa sivulla olevaa linkkiä, jonka kautta palaat takaisin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään heti tilaus- ja maksuvahvistus. Vahvistuksen lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Sähköpostiisi lähetetään tarkat kirjautumisohjeet sekä muu luentomateriaali ko. matkakohteesta viimeistään matkaluentoa edeltävänä päivänä.

Matkaluennolle kirjautuminen

Matkaluennolle (LIVE tai TALLENNE) osallistuaksesi tarvitset tietokoneen äänentoistolla (kaiuttimet/kuulokkeet) ja internetyhteyden, jotta voit kuunnella ja nähdä luennon. Luennon (LIVE) aikana voit myös kysyä ja kommentoida chatin avulla.

Matkaluento LIVE verkossa:

1. klikkaa kirjautumislinkkiä (joka lähetetään sähköpostitse viimeistään ed. päivänä) noin 10 minuuttia ennen luennon alkamisaikaa ja pääset GoToMeeting -etusivulle

2. kirjoita etunimesi ja sähköpostiosoitteesi GoToMeeting -etusivun riveille ja pääset "luokkahuoneeseen"

3. matkaluento alkaa tilaamanasi kellonaikana

Matkaluento TALLENNE verkossa:

1. klikkaa tilausvahvistuksessa annettua linkkiä

2. katso ja kuuntele matkaluento. Luentotallennetta voi katsoa useampaan kertaan ilmoitetun voimassaolon aikana.

Peruutusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa "matkaluennon LIVE verkossa" - tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@matkanaika.fi. Maksamasi summa palautetaan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta.

Peruutusoikeus EI koske tallenteena myytäviä matkaluentoja

(=digitaalinen sisältö, joka ladataan suorana internetin välityksellä).